Everything will be okay

In the end.

If it’s not okay,

It’s not the end.

icoon over ons

Waar staan wij voor ?

Of u nu (leer)supervisie, coaching, moreel beraad of een begeleidingskundig handelingsonderzoek door ons laat verzorgen: één ding staat altijd centraal, namelijk het streven om steeds het goede te doen. Wij kijken breder dan alleen het zichtbare gedrag en gaan voor langdurige verandering op individueel-, team en organisatieniveau.

Onze specialiteit ligt in het begeleidingskundig handelingsonderzoek. Deze vorm van onderzoek richt zich met name op complexe en ingewikkelde problemen binnen een organisatie:
Veel mensen hebben er last van maar niemand kan zeggen wat concreet het probleem is.

Binnen dit onderzoek gaan wij op zoek naar deze problemen en maken deze hanteerbaar. Ons doel is hier onder andere om conflicterende situaties om te zetten in lerende situaties. Dit zorgt voor verbinding, eigenaarschap en co-creatie.

Fast Forward onderzoek

Sinds kort hebben wij een geheel nieuw format ontwikkeld waardoor we nog concreter advies kunnen geven en bovenal heel veel tijd besparen. Dit onderzoek wordt afgenomen door meerdere specialisten tegelijkertijd wat maakt dat zaken vanuit diverse perspectieven worden bekeken en getoetst. Dit Fast Forward onderzoek is uitermate geschikt voor lerende organisaties met lef en moed.

Ik ben Frank Stolzenbach, LVSC-geregistreerd coach, supervisor, leersupervisor en begeleidingskundige, werkzaam binnen verschillende domeinen.
Na geproefd te hebben aan diverse functies ben ik nog meer tot de ontdekking gekomen dat mijn kracht en passie ligt in het adviseren en begeleiden van mensen en processen, het liefst in alle lagen van een organisatie om zo een compleet beeld te krijgen van de context.
Binnen mijn bedrijf werk ik samen met goed opgeleide vakmensen vanuit verschillende achtergronden en specialisaties.

Frank Stolzenbach portret

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Stolzenbach, door middel van het invullen van het contact formulier.

Neem contact met ons op

8 + 15 =